Applicatiebeheer

Het uitbesteden van uw applicatiebeheer kan een logische keuze zijn wanneer u hier de capaciteit niet voor heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om het applicatiebeheer uit te laten voeren door specialisten van HNW Platform, waarbij uw organisatie volledig wordt ontzorgd op het gebied van applicatiebeheer, gebruikersondersteuning en administratief beheer.

In onderstaand overzicht de beschrijving van de verschillende gebieden:

Applicatiebeheer
Wij ondersteunen u bij het onderhouden van de inrichting van het HNW Platform. Verzorgen het gebruikersbeheer en de bijbehorende autorisatiematrix. Wij begeleiden u bij het testen van de koppelingen bij nieuwe release en verzorgen de communicatie over gewijzigde – of nieuwe functionaliteit naar de eindgebruikers.

Gebruikersondersteuning
Wij begeleiden u bij het opstellen en onderhouden van werkinstructies en gebruikshandleidingen voor gebruikers. Bij gebruikersvragen geven wij indien noodzakelijk uitleg over de functionaliteiten van het HNW Platform en het bijbehorende proces. Indien noodzakelijk stellen wij een verzoek tot wijziging van de software op.

Administratief beheer
Wij zullen op een gestructureerde wijze de gemelde incidenten of problemen beheren en administreren. Daarnaast ondersteunen wij u bij het inzamelen, categoriseren en accorderen van wijzigingsverzoeken. Kunnen wij structureel een management rapportage aanleveren over de uitgevoerde werkzaamheden in de openbare ruimte.

EEN DEMONSTRATIE OP LOCATIE

Ontdek wat het HNW Platform voor uw organisatie kan betekenen.